Vliegen naar Amerika

Vliegen naar New York, de grootste stad van de Verenigde Staten? Of ontdek Los Angeles met het populaire Hollywood. Amerika heeft prachtige bezienswaardigheden om volop van te genieten.

Bestemming New York
New York is de grootste stad van het land ook wel genoemd ‘The City That Never Sleeps’. Een echte catchvanger als je Amerika gaat bezoeken. Na één bezoek zul je je ogen niet meer kunnen sluiten. Zoveel is er te zien van de vele winkels tot aan het enorme park, de grote wolkenkrabbers en nog veel meer. Niet voor niets heeft New York, The Big Apple.
Voor een ultieme ervaring moet je zeker de verschillende wijken bezoeken waaronder Manhattan, Queens, The Bronx en Brooklyn. Ontdek hoe levendig het hier is met de verschillende overlopen van kunst, cultuur naar het bruisende stadsleven. Jouw droom naar New York kun je zelf ervaren door simpelweg te vliegen naar deze populaire stad.

Bestemming Los Angeles
Los Angeles is zeker geen onbekend terrein. Wie heeft er nu niet een film gezien die hier gemaakt is. Los Angeles is het hart van de Amerikaanse filmindustrie oftewel Hollywood. Een iconische stad die voor iedereen geweldig is, zelfs voor degenen die Los Angeles nooit bezocht hebben. Naast de grote letters HOLLYWOOD op de Hollywood Hills zijn er ook talloze andere bezienswaardigheden.

Ga bijvoorbeeld naar de steenrijke buurt, Beverly Hills of geniet aan het strand bij Venice Beach. Fascineer en kijk rond hoeveel verschillende soorten mensen er wel niet rondlopen.
De kusstrook is lekker aantrekkelijk om te zonnen en te flaneren als je even tot rust wilt komen. Los Angeles is een stad die gezien moet hebben als je Amerika gaat bezoeken.

Voor goedkope vliegtickets naar Los Angelesof naar New York kun  je terecht bij Vliegcenter.nl! Voor jouw prachtige reis naar het populaire Amerika!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.