10 tips voor een USA roadtrip

Wij willen dat je een veilig en plezierig avontuur beleeft in de USA. We bieden deze tips om veilig te blijven, geld te besparen, verkeer te vermijden en meer.

1. Zorg dat je de nacht voordat je op reis gaat voldoende slaapt. Geniet van een goed ontbijt en neem ook een thermoskan koffie. Als je geen thermosfles wilt nemen, is mijn suggestie voor goede koffie McDonald’s, ze hebben de beste koffie van elk fastfoodrestaurant, het is goedkoop, en als je een senior bent, kun je het krijgen voor 65 cent.

2. Maak gebruik van de vele rustplaatsen in het hele land. Neem pauzes wanneer dat nodig is, vooral als je slaperig wordt. Ook zullen veel ruststops tijdens uw autorit picknicktafels en voorzieningen hebben in prachtige gebieden.

3. Als u niet alleen rijdt, moet uw partner de rijverantwoordelijkheden delen. Op deze manier kunnen jullie allebei dutjes doen, wat routeplanning doen en zelfs de bestuurder controleren om te controleren of hij niet in slaap valt. Vernietig je roadtrip niet door een ongeluk te krijgen

4. Een GPS is een must. Het bespaart tijd, gas en frustratie. De modellen van vandaag praten gewoon met je en vertellen je waar je moet afslaan en in welke richting je moet gaan. Je hoeft niet eens naar het scherm te kijken. Bovendien zullen de meeste modellen u vertellen waar specifieke eetgelegenheden zijn, benzinestations, points of interest, motels, hotels, campers en nog veel meer. Voorals in Zuid Amerika is dit hard nodig want de wegwijzers zijn daar beperkt.

5. Ik kan bijna ervan uitgaan dat iedereen tegenwoordig een laptop of smartphone heeft. Gebruik uw apparaten om slecht weer te plannen. Soms kan een kleine omweg uw USA Road Trip een veel aangenamere ervaring maken. Als je alleen een laptop hebt, heeft Verizon verschillende breedbandplannen voor je mobiele laptop voor 1 dag, 1 week of een maand.

6. Een ander geweldig idee voor een roadtrip is om je route rond grote steden te plannen, vooral tijdens de spits. Veel steden zoals Phoenix hebben omleidingsroutes die recht langs de rand van de stad gaan.

7. Breng een kaart! We houden van Microsoft Streets and Trips en controleren onze routes met deze software nog voordat we vertrekken, en natuurlijk wordt onze GPS onderweg gebruikt. Maar zelfs nog, mijn vrouw krijgt kaarten van de Auto Club, wat erg handig kan zijn, vooral als uw GPS geen adres kan vinden.

8. Op dit moment zijn de gasprijzen ongeveer 3,00 per gallon in Noord Ameria, maar ik kan u verzekeren dat de economie herstelt, de prijzen zullen teruggaan tot het bereik van 5,00. Dit kan je afraden van je roadtrip naar Amerika, maar er is één ding dat je kunt doen om een ​​hoop gas te besparen. SLECHTS LANGZAAM. De gasbesparingen zijn enorm. Ik reed ooit van Las Vegas naar Palm Springs in mijn benzineslurpende GMC Yukon op 55 mijl / u, een reis van 280 mijl op slechts een halve tank benzine. Vertraag, bespaar veel geld.

9. Honger krijgen? Neem een ​​koelbox en koop al je favoriete snacks, broodjes of wat dan ook in je favoriete supermarkt. Koop GEEN voedsel in buurtwinkels onderweg. U zult twee keer zoveel uitgeven, waardoor uw reisgeld onnodig wordt uitgeput. 10. Zorg ervoor dat u deel uitmaakt van dit soort hulp bij pech onderweg. Na al die jaren is Auto Club nog steeds de beste, maar er zijn er nog veel meer om uit te kiezen. De meeste verzekeringsmaatschappijen bieden deze service voor slechts een paar dollar meer per verzekeringsperiode.

10. Zorg ervoor dat u deel uitmaakt van dit soort hulp bij pech onderweg. Na al die jaren is de Auto Club nog steeds de beste, maar er zijn er nog veel meer om uit te kiezen. De meeste verzekeringsmaatschappijen bieden deze service voor slechts een paar dollar meer per verzekeringsperiode.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.