Prachtige gebieden om rond te reizen in Amerika

Amerika is een prachtig land. Een veelzijdig land waar veel toeristen van over de hele wereld dan ook graag naar toe trekken. Hoewel de stad New York één van de grootste toeristische trekpleisters van het hele land is, heeft Amerika nog veel meer te bieden dan dat. Zo is een hele populaire vorm van vakantie vieren in Amerika het rondtrekken door een bepaalde regio met een camper. Zo zijn er verschillende prachtige plekken in het land die hier ideaal voor zijn. Je gaat dan veel kilometers maken, maar je komt op de meest prachtige plekken. Met een vliegticket, een visum voor Amerika en een camper ben je klaar voor een prachtige reis. 

West-Amerika

Een van de meest bezochte regio’s voor zo’n prachtige rondreis is het westen van Amerika. Deze kant van het land is enorm gevarieerd en heeft veel te bieden. Allereerst zijn het de prachtige steden die je hier kunt bezoeken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de wereldsteden als Los Angeles en San Francisco, maar vergeet niet het casino paradijs Las Vegas. Prachtige steden om te bezoeken op jouw rondrit. 

Naast de prachtige steden zijn in dit gebied van het land ook prachtige natuurgebieden te vinden. Deze nationale parken zijn vaak open voor bezoekers en bieden jou een uitzicht dat je niet snel gaat vergeten. Twee van deze bekende plekken zijn Yosemite Park en Grand Canyon. Plekken die je eigenlijk niet mag missen als je in deze regio bent. In 10 tot 15 dagen kun je een prachtige rondreis uitstippelen, om de mooiste plekken van dit deel van Amerika te zien. 

Florida

Helemaal aan de andere kant van het land vind je de staat Florida, in het zuidoosten van Amerika. Ook deze regio is erg geliefd onder liefhebbers van een mooie rondreis. Je hebt hier onder andere de prachtige steden Orlando en Miami, die het bezoeken meer dan waard zijn. Bovendien vind je in de directe omgeving van Orlando alle grote, bekende pretparken. Universal Studio’s en Searworld staan garant voor een dag vol plezier. 

Een andere mooie plek in het zuiden van Florida is het natuurgebied The Everglades. Deze plek is een lust voor het oog en voor natuurliefhebbers een plek die je niet mag overslaan. Ook voor deze regio geldt dat je in 10 tot 15 dagen een hele mooie reis kunt uitstippelen langs alle hoogtepunten van de regio. 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.