How to: extra ruimte creëren tijdens jouw roadtrip door Amerika

Druk bezig met het plannen van je roadtrip door Amerika? Dan heb je vast al je favoriete plekken gemarkeerd. Heerlijk touren door weide landschappen en uitgestrekte wegen, met een bijpassende playlist uit je speakers. Nog belangrijker dan goede muziek tijdens je rondrit, is het hebben van genoeg ruimte voor je bagage. Bij een roadtrip ben je vaak lang op pad, en je hebt lang niet op al je bestemmingen de mogelijkheid te wassen of een nieuwe garderobe te kopen. Dus hoe ga je al die bagage mee krijgen in de auto? Met bagagerekken heb je een handige, en ook nog mooie makkelijke oplossing voor het meenemen van al je bagage.

Universele dakdragers

Een busje biedt meer ruimte dan een auto, maar niet iedereen heeft zin om een busje te huren voor een roadtrip. Met een auto ben je een stuk wendbaarder, en maak je sneller veel kilometers. Voor het creëren van meer ruimte tijdens je roadtrip, heb je daarom andere oplossingen nodig voor extra bagageruimte in je auto. Je kunt onder andere gebruik maken van een dakdrager met dakkoffer op het dak. Een universele dakdrager kun je vaak huren bij het huurbedrijf van je leenauto, maar je kunt er natuurlijk ook zelf een aanschaffen. Een andere optie voor meer ruimte tijdens je roadtrip, is het gebruik maken van een bagagerek.

Bagagerek op dakdragers

Met een bagagerek heb je de mogelijkheid je bagage in de vorm van een koffer of reistas op het dak van je auto te vervoeren. Met slechts een kleine handeling haal je de bagage van het dak af. Een bagagerek monteer je heel gemakkelijk op de dakdragers van je auto. Gezien de huidige omstandigheden lijkt je roadtrip in Amerika misschien nog heel ver weg. Gelukkig wonen we in een prachtig land, en zijn de grenzen naar onze buurlanden weer open. Wacht daarom vooral niet tot je op raodtrip naar Amerika kunt gaan, maar maak nu alvast een kleine roadtrip door eigen land of door de buurlanden. Met dit voorproefje kun je alvast testen of je genoeg bagageruimte hebt voor je trip. Het is het ideale moment om het bagagerek of je dakdrager met dakkoffer uit te proberen. Wat ons betreft het beste excuus voor een mooie roadtrip!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.