Rondreis door Amerika

Rondreis door Amerika

Wanneer je een rondreis door Amerika gaat maken, dan ga je echt op avontuur! Je hebt in Amerika heel veel verschillende steden die je kan bezoeken, dit zijn veel bruisende steden zoals Washington en New York, deze vindt je vooral in het oosten. Het oosten is de plek waar het allemaal is begonnen in Amerika. In deze steden zie je duidelijk de trots en historie. Je kan er ook voor kiezen om naar Yellowstone en Grand Canyon te gaan in het westen. In Amerika zijn veel natuurparken die je kan bezoeken en ontelbare State Parks. In rondreis door Amerika is zeker een aanrader, bijvoorbeeld met Travelhome camperreizen. Benieuwd waar je allemaal rekening mee moet houden met een camperreis in Amerika? Lees dan snel verder!

Dit moet op je lijstje staan

Er zijn verschillende dingen die je zeker op je lijstje moet zetten. Denk hier aan een wereldstekker, in Amerika heb je andere stopcontacten als in Nederland en daarom moet je deze van te voren aanschaffen. Vaak maak je lange reizen en dan is het goed om genoeg te eten en te drinken. In een camper kan een koelbox heel goed van pas komen omdat je dan het eten en drinken gekoeld mee kan nemen. Hier heb je de hele reis plezier van!

Daarbij is het slim om leuke blogs en sites over Amerika te lezen zodat je de reis van te voren al uitstippelt. Je kan ervoor kiezen om alles van te voren uit te plannen of daar te kijken waar jullie heengaan. Het is wel slim om in Nederland al veel uit te zoeken dan hoef je het daar niet meer te doen. Op die manier kan je tijdens de rondreis helemaal genieten.

Rijbewijs en ESTA

Bij een camper huren Amerika moet je rekening houden met een geldig rijbewijs en ESTA. Je moet goed kijken of je rijbewijs nog geldig is tijdens je reis. Als je een langere tijd gaat dan moet die tot het eind geldig zijn. Wanneer dit niet het geval is dan is het slim om ver van te voren een nieuwe te vragen zodat het geen problemen geeft. Het aanvragen van een ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is ook verplicht in Amerika om te mogen rondreizen, het is een reistoestemming. Amerika is heel leuk en handig om met de camper te doen, je kan namelijk makkelijk overal heen. Het is daarbij wel slim om een navigatie mee te nemen zodat je de weg niet kwijt raakt.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.