Een gave wagen importeren uit Amerika 

Wanneer je in Amerika bent, gaat er een wereld voor je open. Of je nu het platteland van de MidWest of het levendige en grootste New York bezoekt: het is hoe dan ook een way of life met vele prachtige indrukken. Een van die dingen is, zeker voor ons als Europeanen, de auto’s die er rond rijden. Veel auto’s worden niet (meer) in Nederland gemaakt of betreffen juist de gave old-timers. Super om eens mee te maken, maar nog geweldiger om mee naar huis te nemen! Maar hoe pak je dat aan? 

Een auto importeren uit Amerika

Een auto importeren uit het buitenland is niet niks. Er zijn dagelijks vele mensen die gaan voor een auto in België of Duitsland. Dit zijn dan ook hele populaire importlanden. Hier komt veel geregel en papierwerk bij kijken, maar is nog redelijk zelf te regelen. Wanneer het gaat om een import overzees, zoals uit Amerika, is ook de fysieke verhuizing een grote uitdaging. Een professional als Easy Import helpt je hier graag bij en maakt het je, zoals de naam al zegt, super easy! 

Maar waarom een auto importeren?

De keuze voor het importeren van een auto kan verschillende voordelen hebben. In eerste instantie kan het natuurlijk zijn dat je verliefd bent geworden op een auto die hier in Nederland niet (meer) te verkrijgen is. Als auto-liefhebber zal je dit bekend voorkomen. 

Daarnaast kan het je veel geld besparen. Landen als Duitsland gaan bijvoorbeeld heel anders om met de aanschaf van auto’s. Binnen enkele jaren schaffen Duitsers al een nieuwe auto aan, waardoor de tweedehands markt enorm is! En een groot aanbod, zorgt in dat geval dan voor een lagere prijs. Ideaal dus om te kiezen voor een auto importeren uit Duitsland. Wanneer je kiest voor een auto uit Amerika, moet dit financiële voordeel natuurlijk wel groot zijn. Het inhuren van een importbedrijf kost je namelijk ook geld. 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.