Glamping in Nederland

Glamping in Nederland is overgewaaid vanuit het buitenland en zeer gewild om tijdens de vakantie gebruik van te maken. Glamping is niets meer dan overnachten in een luxe accommodatie, denkend hierbij aan een boomhut, een ingerichte tent of huisje. Deze accommodaties hebben veel natuurlijke elementen, zodat u, zonder echt te kamperen in een tent, toch het natuurlijke kunt ervaren van kamperen, maar dan in luxe. Het haalt het gemak in huis, maar dan met het gevoel alsof u kampeert. Overal in Nederland vindt u op de campings glamping accommodaties, dus u hebt volop keuze.

Van alle gemakken voorzien

De glamping verblijven zijn luxe tenten, huisjes of boomhutten en voorzien van bedden, een badkamer, keukenblok en zitjes. Kortom, een aangenaam verblijf, waardoor u niet meer met de wc rol onder de arm naar het sanitair gebouw hoeft te lopen. Ideaal voor mensen die hier niet zo van houden, maar wel graag in een natuurlijke omgeving willen vertoeven. Kortom, voor de wat luxere vakanties kun je prima kamperen in een mooi huisje, boomhut of tent dat van alle gemakken is voorzien en aan uw wensen voldoet.

Camping in mooie omgeving/natuur

Nederland is rijk aan leuke en gezellige natuurlijke campings, waar u fijn kunt kamperen. Met eigen tent, vouwwagen, caravan of een glamping onderkomen komt u helemaal tot rust. Het fenomeen glamping is misschien wel vanuit Amerika komen overwaaien, je hoeft gelukkig niet de lange reis te maken om het te ervaren. Nederland beschikt ook over zoveel mooie natuur dat je even kunt onthaasten uit de drukte en neer kunt strijken op een camping met glamping mogelijkheden om toch dat stukje van het huiselijke gemak te kunnen ervaren. Een leuke camping waar je de luxe kunt ervaren van glamping is www.ommerland.nl. Gelegen vlakbij Ommen in een bosrijke omgeving biedt deze camping alles wat je nodig hebt, zowel in natuur als in luxe.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.