Amerikaans telefoonnummer aanvragen

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden wat betreft internationale telefonie bijna eindeloos. Wellicht schakelt u zelf al regelmatig gesprekken door van het ene vaste nummer naar het andere, van uw mobiele nummer naar een vast nummer enzovoort. Maar wist u dat u uw gesprekken ook kunt laten doorschakelen naar een internationaal nummer?

Zo kunt u zonder een fysiek adres in een bepaald land te hebben, er toch “aanwezig” zijn. In dit artikel vertellen we u wat de mogelijkheden en de voordelen zijn.

Uw zakelijke nummer doorschakelen naar mobiel

Doet u zaken in Amerika? Dan kan het doorschakelen van uw zakelijke nummer naar uw mobiele nummer wellicht heel interessant voor u zijn. U kunt een zakelijk nummer aanschaffen van het land waarin u zaken wilt doen, en de gesprekken die op dat nummer binnenkomen kunt u laten doorschakelen naar uw mobiele nummer. Dit komt heel professioneel over omdat de (potentiële) klanten en relaties in dat land gewoon een nummer van hun eigen land kunnen bellen.

De Belfabriek

De Belfabriek kan al deze mogelijkheden voor u op een rijtje zetten en zorgen dat alles soepel verloopt. U kunt op die manier een nummer, of meerdere nummers, zelfs in meerdere landen, aanschaffen en deze laten doorverbinden naar één of meerdere mobiele nummers. Uiteraard is doorschakelen naar een vast nummer ook mogelijk. U hebt dan alles handig geregeld en u hebt één aanspreekpunt. Het maakt geen enkel verschil waar u zelf bent, u kunt de doorgeschakelde gesprekken overal aannemen.

U kunt bij de Belfabriek zelfs uw nummer(s) kiezen uit een lijst van verschillende opties, zo kunt u er bijvoorbeeld eentje kiezen die gemakkelijk te onthouden is. Al vanaf een bedrag van 45 euro per maand kunt u per land een nummer kopen, inclusief alle kosten. Zo biedt Belfabriek naast Amerika bijvoorbeeld nummers aan in:

  • Engeland
  • Portugal
  • Duitsland
  • België
  • Enzovoort

Tot slot

Wilt u op een betrouwbare en handige manier internationaal zakendoen dan kunt u eigenlijk niet zonder een telefoonnummer van het land in kwestie. Een Amerikaans nummer aanvragen via Belfabriek is dan ook een no brainer wanneer u zaken gaat doen in de Verenigde Staten. U komt op die manier betrouwbaar over voor uw klanten en het biedt u heel veel gemak. De Belfabriek kan dit allemaal voor u in goede banen leiden. U hebt dan één aanspreekpunt voor al uw telefoniezaken en met de goede service hoeft u zich nooit zorgen te maken. U bent altijd bereikbaar, in welk land u ook zit, of in welk land uw klanten zich ook bevinden.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.