We love New York

Meetings_In_New_YorkWij houden van Amerika, dus ook New York een van de meest populaire steden the US. Een stad die nooit slaapt en waar altijd iets te zien is. Zo kun je bijvoorbeeld in Manhattan naar 6 enorme musea zoals the museum of Natural History of the Guggenheim. Of een van de andere wereldberoemde attracties, zoals Times Square, Central Park of The Empire State Building een gebouw met een hoogte van wel 381 meter en 103 verdiepingen. Je kunt helemaal naar de top en over de stad heenkijken.

Nieuw in New York
New York verandert continu er wordt actief gebouwd en afgebroken. Geen ruimte wordt onbenut gelaten en daarom gaat ook bijna alles de lucht in. Neem nu bijvoorbeeld het ultramoderne treinstation the Oculus bij het World Trade Center. Een uniek ontworpen gebouw dat direct opvalt vanwege het artistieke design.
Nieuwsgierig?  Kijk meer eens rond in 360 graden.
Het gebouw is heropend in maart 2016, omdat het oude treinstation dat destijds onder het World Trade Center zat verwoest werd na de aanvallen van 9/11. Een nieuw en futuristisch gebouw moest en zou er komen en dat is ook gelukt. Het lijkt een beetje op een skelet en heet the Oculus.

themetmuseumDit moet je gezien hebben in New York
Een must see in New York is Central Park een enorm park van 341 hectaren met meer dan 25 miljoen bezoekers per jaar. Het park ligt midden tussen de skyscrapers van New York en biedt een oase van rust tussen de concrete jungle zoals New York door bewoners ook wel genoemd wordt. Het park heeft ook nog eens een eigen dierentuin en het Metropolian Museum of Art ook wel (Met Museum) genoemd ligt aan het central park. Ook een must see in New York als je houdt van cultuur en kunst.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.