Jaag je droom na: ga op reis naar Amerika!

 

Droom je al jaren van een prachtige verre reis? Maar ben je nog niet uit de bestemming? Lees dan deze blog en laat je inspireren.  

Costa Rica en haar adembenemende natuur
Costa Rica ligt in Midden-Amerika tussen de Grote- en de Caraïbische Oceaan. Het is een zeer divers land met een adembenemende natuur. Zo heb je er maar liefst 12.000 plantensoorten, waaronder 1200 soorten orchideeën. Het zal je dan ook niet verbazen dat de nationale bloem van Costa Rica de diep roze orchidee Guaria Morada is. Tijdens een rondreis door Costa Rica heb je veel mogelijkheden om wilde dieren te zien, zoals apen. Ga heerlijk ontspannen in de warmwaterbronnen en kijk je ogen uit in de nationale parken en wandel over de hangbruggen in het nevelwoud van Arenal. Natuurlijk heeft Costa Rica ook een prachtige kustlijn met exotische stranden. Ga heerlijk relaxen met een cocktail in de hand of neem een actieve surf les, tijdens een vakantie in Costa Rica kan het allemaal!

Guatemala, het land van de vulkanen!
Reis af naar het in Noord-Amerika gelegen Guatemala. Een reis door dit land is een fantastisch avontuur voor iedereen die van de natuur houdt, de lokale bevolking wil ontmoeten en kan genieten van het altijd aangename klimaat. Guatemala staat bekend om haar vulkanen en je vindt er dan ook maar liefst 37, waarvan er nog 3 echt actief zijn. Een aanrader is om de bijna 4.000 meter hoge Acatengango vulkaan te beklimmen. Tijdens het klimmen zal je 3 verschillende microklimaten ervaren, waardoor je in elke keer in een totaal andere omgeving staat. Ook heb je een prachtig uitzicht op de Fueggo vulkaan die zo’n beetje elk uur een indrukwekkende uitbarsting geeft waarbij rook, as en stenen de lucht in worden gespoten. Kortom, dit is een mooie combinatie van fysieke inspanning en genieten van de natuur.

Compleet verzorgde groepsreizen
Wil je ook graag een reis naar Noord-Amerika maken, maar heb je geen zin om alles zelf te regelen? Kijk dan eens naar de reisbestemmingen in Noord-Amerika van Beter-Uit. Bij Beter Uit vind je compleet verzorgde groepsreizen over de hele wereld. Kijk rustig rond tussen het aanbod en ontdek jouw droombestemming!  

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.