Vijf redenen om naar Amerika op vakantie te gaan

Enorme steden, prachtige landschappen, nationale parken, shopping malls, megagrote verpakkingen en eindeloze wegen. In Amerika vind je het allemaal. Dit enorme land biedt voor ieder wat wils. Wij noemen vijf redenen waarom een vakantie naar Amerika een aanrader is.

Verrassende natuur en nationale parken

De natuur in Amerika is prachtig en verrassend. Bewonder de watervallen, rotsen en torenhoge bomen in het Yosemite National Park, ga varen op een airboat in de Everglades of geniet van het prachtige uitzicht op de stomende geisers in het Yellowstone park.

De ideale bestemming voor een roadtrip

Amerika is dé ideale bestemming voor het maken van een roadtrip. De wegen lijken hier niet op te houden en het uitzicht is prachtig. Soms zie je twee uur lang geen tegenligger.

Wereldsteden

Amerika heeft veel enorme steden, zoals Chicago, Seattle, San Francisco, Los Angeles, Miami, Washington en New York. Vooral deze laatstgenoemde stad is een absolute mustsee. Bewonder hier het Vrijheidsbeeld, ga naar Times Square, maak een wandeling door Central Park of bezoek een van de bekende musea.

Mooie pretparken

Gek op pretparken? Dan vermaak je je prima in Florida. Hier vind je niet alleen Disney World, maar ook Legoland, SeaWorld en de Universal Studio. Allemaal attractieparken waar je je dagenlang vermaakt.

Shopping malls

Bezoek ook een van de vele shopping malls. In deze winkelcentra vind je bekende winkels onder één dak. Rijd na het winkelen door naar een food court voor een hamburger, pizza of donut.

Op vakantie naar Amerika? Sluit een doorlopende reisverzekering af

Ga je op vakantie naar Amerika? Dan is het verstandig om een doorlopende reisverzekering af te sluiten met werelddekking en aanvullende medische kosten. Deze verzekering dekt alle extra kosten die je onverwacht moet maken. Zo kun je bijvoorbeeld ziek worden, waardoor je langer in Amerika moet blijven. Je verzekeraar vergoedt dan de kosten.

Een doorlopende reisverzekering met werelddekking is ideaal als je langer dan veertien dagen op vakantie gaat. Je betaalt dan het hele jaar oor een lage premie als je op vakantie gaat. Met deze reisverzekering zijn je reizen in en buiten Europa altijd verzekerd. Het maakt dan niet uit of je op vakantie gaat naar Amerika, Azië, Zuid-Amerika of een korte stedentrip maakt binnen Europa.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.