vakantie tiny house nederland

Overgevlogen vanuit Amerika: vakantie vieren in een tiny house!

Het aantal tiny houses in Nederland groeit met de dag. Deze trend is overgevlogen vanuit Amerika en is inmiddels razend populair! Veel mensen vinden het heerlijk om een vakantie of weekendje weg in een tiny house te boeken. Het is een onvergetelijke ervaring en brengt je weer even back to basic. Alhoewel er ook genoeg opties om een tiny house met hottub te huren. Om jou wat meer inspiratie te geven voor een gezellig weekendje weg of een bijzondere vakantie, deel ik hieronder een aantal leuke tips voor leuke tiny houses.

Waarom vakantie vieren in een tiny house?

Waarom zou je kiezen voor een klein tiny house, terwijl je hetzelfde bedrag een groter vakantiehuis kunt boeken? Dat is de vraag die veel mensen stellen. En terecht natuurlijk, want ergens hebben ze een goed punt. De belangrijkste redenen om te kiezen voor een vakantie in een tiny house zijn duurzaamheid, de verbinding met de natuur en de connectie met elkaar. Door genoegen te nemen met minder luxe voorzieningen, kijk je meer naar de dingen om je heen. Denk bijvoorbeeld aan de vogeltjes in de  bomen of het tijd maken voor je partner. Het is dan ook niet voor niets dat een vakantie in een tiny house helemaal ‘hot’ is bij verliefde koppels. Hier bloeit de romantiek!

Leuke plekken voor een tiny house vakantie in Nederland

Zoals gezegd zijn tiny houses de laatste jaren super populair. De accommodaties schieten als paddenstoelen uit de grond en het ene huisje is nog mooier dan de ander. Daarnaast is het zo, dat de meeste tiny houses op unieke plekken in de natuur staan. Kijkend naar de natuur in Nederland kun je dan het beste naar de kust, Limburg of de Veluwe. Mijn persoonlijke favoriet is dan toch wel de regio Zuid-Limburg. Hier beleef je een ultiem vakantiegevoel in eigen land. Wil je een tiny house Limburg huren? Kijk dan eens op Galekkeropvakantie.nl! 

Romantisch overnachten, midden in de natuur

Zoek je een leuke accommodatie voor een romantisch weekendje weg? Dan is een overnachting in een tiny house een super leuk idee. Niet alleen omdat je elkaar op deze manier nóg beter leert kennen, maar zeker ook omdat je op bijzondere plekken overnacht. Wordt bijvoorbeeld wakker op een weiland vol grazende schapen of wordt gewekt door het geluid van de fluitende vogeltjes. Daarnaast zijn er ook tiny houses met een groot raam boven het bed, waardoor je (bij goed weer) kunt uitkijken op een heldere sterrenhemel. 

Meer ideeën voor een tiny house vakantie in Nederland

Begint het al te kriebelen om een gezellig tiny house te boeken, maar ben je op zoek naar meer leuke ideeën? Dan heb ik nog één leuke tip voor je: surf naar Galekkeropvakantie.nl en vind een huisje dat precies bij jouw wensen past. Op deze website zijn de mooiste tiny houses voor je geselecteerd, dus er is een grote kans dat er iets leuks voor je bij zit. Amerikaans genieten doe je tegenwoordig in een super gezellig tiny house in Nederland! Wie had dat gedacht?

weekendje weg tiny house nederland

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.